Βιωματικη μαγειρικη και οινογευσια

Plan your Day Zakynthos Greece

O γαστρονομικός πλούτος της Ελλάδας, είναι γνωστός από το 4000π.Χ. Η διατροφή και η μαγειρική των Ελλήνων έβαλε τις βάσεις για τις σύγχρονες διατροφικές μας συνήθειες. Βότανα, ελαιόλαδο, κρασί, μέλι, φρούτα, καρποί και δημητριακά αποτελούσαν τις βασικές πρώτες ύλες. Το πρώτο βιβλίο μαγειρικής στον κόσμο είναι η Ηδυπάθεια, που ολοκληρώθηκε το 350 π.Χ. Η φιλοσοφία περί γαστρονομικής τέχνης του Αρχέστρατου ορίζει με ένα εντυπωσιακό διαχρονικό κανόνα την ελληνική μαγειρική κουλτούρα των Ελλήνων σεφ και όχι μόνο!!

Επιλέγεται το ελληνικό μας μενού, ερχόμαστε στον χώρο σας, όπου, και σας μαθαίνουμε, να μαγειρεύεται μια ελληνική συνταγή, έτσι ώστε, όταν επιστρέψετε στην πατρίδα σας, να μυήσετε τους φίλους σας, στον γαστρονομικό πλούτο των διακοπών σας στην Ελλάδα και να νοσταλγήσετε το ελληνικό καλοκαίρι.

Plan your Day Zakynthos Greece

Οινογευσια

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΣΑΣ

Οινογευσιγνωστική βραδιά, φέρνουμε στην βεράντα σας, τα πιο αρωματικά κρασιά από όλη την Ελλάδα από μικρούς και μεγάλους αμπελώνες, τα οποία συνοδεύουμε με τυριά, φρούτα ελληνικές γεύσεις, ώστε να έχετε μια γεύση από ΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ !! Η Σαντορίνη, η Νάουσα, η Νεμέα, η Σάμος παράγουν κρασιά, τα οποία βραβεύονται σε διεθνείς οινικούς διαγωνισμούς, εσάς σας δίνετε η δυνατότητα κάτω από τον ελληνικό καλοκαιρινό ουρανό να πιείτε και να γευτείτε τις πιο ιδιαίτερες ποικιλίες της Ελλάδας.

TIPS: Στην αρχαία Ελλάδα, το κρασί τους το έπιναν νερωμένο και πριν το βάλουν στο στόμα έσταζαν μερικές σταγόνες στο δάπεδο προσφορά στους θεούς.