Υπηρεσίες Εστίασης

PLAN YOUR DAY ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Plan your Day

Με εμπειρία πάνω από μια 15 ετία και έχοντας αναλάβει επίσημα Δείπνα όπως του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Ζάκυνθο ,της Βασσίλισσας Σοφίας της Ισπανίας η ομάδα του Plan Your Day εξελίσετε και όλοι μαζί αποφάσισαν να σας ταξιδέψουν γαστρονομικά στις γεύσεις της Ελλάδας. στοχεύουν να :

 • μαγειρέψουν για εσάς και να σας συστήσουν αυτά τα γευστικά μονοπάτια για να ανακαλύψετε τον γαστρονομικό πλούτο της χώρας
 • πάρετε μαθήματα μαγειρικής
 • να διασκεδάσετε στον χώρο σας με γεύσεις από όλη την Ελλάδα

Η Ελλάδα καθορίζεται από την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της, η διατροφή είναι μέρος της ταυτότητας μας. .Ανάλογα με τις κλιματικές συνθήκες και τη σύσταση της γης κάθε περιοχής, τα παραχθέντα προϊόντα ποικίλλουν αλλά όλα ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την εξαιρετική γεύση τους καθώς αναπτύσσονται κάτω από τον Ελληνικό ουρανό !

ΕΜΕΙΣ ΜΑΓΕΙΡΕΎΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ εσείς επιλέγετε να γευτείτε την πιο διάσημη κουζίνα του κόσμου και εμείς μαγειρεύουμε για εσάς και σας σερβίρουμε στον χώρο σας.

 • Ελληνικό πρωινό
 • Δεκατιανό
 • Γεύμα
 • Δείπνο

Κάθε μέρος, από τη Μακεδονία έως την Κρήτη, από τα νησιά του Ιονίου έως τα νησιά του Αιγαίου πελάγους έχει τις δικές του διατροφικές συνήθειες. Δοκιμάστε το πρωινό μας μέσα από τα αμέτρητα Ελληνικά προϊόντα, βότανα και πιάτα που βρίσκονται στην καρδιά της Μεσογειακής Διατροφής και σύμφωνα με την UNESCO Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά της Ανθρωπότητας.

Με εμπειρία πάνω από μια 10ετία στον τομέα της οργάνωσης εκδηλώσεων και της παραγωγής ποιοτικών εδεσμάτων, προσφέρουμε την δυνατότητα επιλογής πολλών αυθεντικών, κυρίως ελληνικών γεύσεων συνδυάζοντας με δημιουργικότητα τα μενού Ελληνικής, μεσογειακής και διεθνούς κουζίνας.

Η προετοιμασία των menu γίνεται ακόμα και στον χώρο σας και πλαισιώνεται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σε station-buffet.

Υποστηρίζουμε κάθε είδους εκδήλωση με κύρος και υπευθυνότητα.

Σύμμαχος μας οι συνταγές μας, το προσωπικό και οι συνεργάτες μας.

Συνεργαζόμαστε μόνο με έμπειρους και καλά εκπαιδευμένους, Σεφ, Μαγείρους, Maitr, Σερβιτόρους – Βοηθούς Σερβιτόρους, τεχνικούς και προμηθευτές καθώς και βοηθητικό προσωπικό που απαιτείται για να εξυπηρετηθεί άρτια οποιαδήποτε εκδήλωση μας ζητηθεί.

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ:
 • Επίσημη δεξίωση
 • Πάρτυ ανταλλαγής όρκων
 • Πάρτυ γενεθλίων
 • ή απλά μια διαφορετική γαστρονομική εμπειρία

Επικοινωνήστε μαζί μας, όπου και αν βρίσκεστε και εμείς είμαστε εδώ για να επιμεληθούμε την επιθυμία σας…

Αναλαμβάνουμε διακοσμήσεις ,και σας προτείνουμε δραστηριότητες για τα παιδιά σας ώστε αυτές οι διακοπές να σας μείνουν αξέχαστες και να

"ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ..ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" !
ΜΑΡΙΑ ΠΟΥΛΙΕΖΟΥ